CROW-CUR-Richtlijn

Door het toenemende belang van het gieten van dekvloeren hebben betrokken partijen zich in 2006 verenigd tot de Vereniging voor Gietdekvloeren, een belangenvereniging die destijds bestond uit voornamelijk producenten van cementgebonden en calciumsulfaat-/ anhydrietgebonden gietvloermortels.
In de afgelopen 15 jaar heeft de VVG zitting genomen in diverse CUR- en Normcommissies hetgeen heeft geleid tot de actuele richtlijnen voor dekvloeren, met als laatste document de `CROW-CUR-Richtlijn’.

Deze richtlijn geeft sturing in kwaliteitseisen aan dekvloeren in combinatie met toegepaste vloerafwerkingen. Hiermee worden onnodige faalkosten in het bouwproces voorkomen.

Met de aansprekende leden heeft de VVG een enorme know-how in huis en concentreert zich vooral op het promoten van de kwalitatieve en duurzame voordelen van gietdekvloeren ten opzichte van de traditioneel gesmeerde dekvloeren. De huidige VVG is uitgebreid met vooral de verwerkende vloerenbedrijven en heeft het marktaandeel in haar bestaan van 25 naar 35% zien groeien.

Vereniging voor Gietdekvloeren

T: 0637157384

E: info@gietdekvloeren.com

Laat een bericht achter.