Missie en Visie

Missie
Het informeren en inspireren van de bouw om dekvloeren te gieten.

Visie
Door het gieten van dekvloeren wordt onnodig zware arbeid voorkomen. Hierdoor ontstaat een hoogwaardige, duurzame en mensvriendelijke manier van bouwen.

Onze ‘missie en visie’ zijn kort, krachtig en duidelijk. Het is waar de Vereniging voor Gietdekvloeren voor staat. We hebben een prachtig product waar een gezonde toekomst voor is weggelegd en ik ben ervan overtuigd dat we met deze website én onze vereniging, u zullen inspireren om de juiste keuze te maken als het aankomt op de dekvloer;

  • als architect, om dekvloeren als gietvloer voor te schrijven
  • als aannemer/opdrachtgever, om dekvloeren als gietvloer uit te laten voeren
  • als vloerenbedrijf, om over te stappen naar gietdekvloeren en daarmee zware arbeid te voorkomen.

Het gieten van dekvloeren? Een meer dan logische keuze!

Wilt u meer weten over het gieten van dekvloeren? En waarom de techniek zo snel in populariteit toeneemt? Dan klopt u bij de Vereniging voor Gietdekvloeren (VVG) op de juiste deur. De leden van de vereniging zijn stuk voor stuk gerenommeerde toeleveranciers en vloerenbedrijven, met talloze aansprekende referentieprojecten in hun portfolio. De VVG en haar leden vertegenwoordigen 95% van de gietdekvloerenbranche; de vereniging is een kennisbank die voor u van grote waarde kan zijn.

De gietdekvloer is een succes, zowel de anhydrietgebonden als de cementgebonden variant. Elke dag een beetje meer. Wij merken dat op steeds meer projecten. Daar wordt in toenemende mate voor de gietdekvloer gekozen. Logisch, want gietdekvloeren bieden grote voordelen boven traditioneel gesmeerde dekvloeren. Lees maar even mee: efficiënter materiaalgebruik, snellere belastbaarheid, grotere oppervlakten zonder dilataties, optimale warmteoverdracht bij vloerverwarming. En zo zijn er nog vele andere aansprekende technische voordelen door de hoogwaardige kwaliteit die gietdekvloeren te bieden hebben.

“Als we het over duurzaamheid hebben, dan is de mens ons meest duurzame goed.”

Maar het gaat niet alleen om de kwaliteit van de vloer. Ook op het gebied van arbeidsomstandigheden is er een grote uitdaging. Als we het over duurzaamheid hebben, dan is de mens ons meest duurzame goed. We moeten ervoor zorgen dat ons bouwpersoneel gezond blijft. En dus moet zware arbeid zo veel mogelijk worden voorkomen, zeker als het gaat over de dekvloer. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de gehele bouwkolom.

Het antwoord: de arbeidsvriendelijke verwerkingsmethodiek van de gietdekvloer.

Op onze vernieuwde website vindt u een overzicht van onze activiteiten. Laat u zich vooral inspireren door de beschreven praktijkcases. Ook op LinkedIn kunt u ons volgen en zodoende op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen; voor een vrijblijvende kennismaking, of voor het opstellen van een deskundig vloeradvies. Dan zal ook u snel overtuigd zijn…

Diederik Bal
Voorzitter Vereniging voor Gietdekvloeren

Vereniging voor Gietdekvloeren

T: 0637157384

E: info@gietdekvloeren.com

Laat een bericht achter.