SPAANSEN VLOEIVLOEREN: Project Holland Park

Stad Diemen
Opdrachtgever Bouwaccent BV en Snippe Projecten BV
Aannemer UBA Bouw (Th. Wouters Totaal Afbouw)
Gebruikte producten Alfa halfhydraat van Knauf
Grootte project 53.000m2 zwevende dekvloeren

 

Korte omschrijving

In augustus 2016 startte TH. Wouters Totaal Afbouw met de realisatie van 748 appartementen binnen het project Holland Park in Diemen. Wouters deed dit in opdracht van aannemer Uba Bouw en met de anhydriet mortel van Spaansen Vloeivloeren B.V. Spaansen produceert haar mortel met vier mobiele mengcentrales, die dagproducties kunnen maken tot 100 m3. De mortel wordt vanuit de mengcentrales met een slang naar de verwerkingslocatie gepompt. Daar kunnen de vloerenleggers het product razendsnel verwerken. Dankzij deze innovatieve productiewijze kan Spaansen grote hoeveelheden produceren en het product continu aanpassen voor een optimale verwerking. Het resultaat mag er zijn. Holland Park is een ‘nieuwe stad’ op slechts tien minuten van Amsterdam. Compleet met sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes, groene binnentuinen en fraaie designappartementen.

Voordelen

– De anhydriet gietmortel van Spaansen Vloeivloeren voor dekvloeren heeft een hoge kwaliteitszekerheid doordat de borging van kwaliteit is verankerd in het productieproces
– Het werkproces is lichamelijk minder belastend voor de vloerenlegger dan het traditionele proces. Het gieten kan staand worden verricht. Door de roulatie van verschillende werkzaamheden in het team kan men meerdere werkhoudingen aannemen.

Verbinding is ons succes