STRACK VLOEREN: De Groene Kaap Rotterdam 

Stad Rotterdam
Opdrachtgever Altera Vastgoed
Aannemer Stebru Bouw
Gebruikte producten Anhydriet gietdekvloeren, zandcementdekvloeren voor badkamers en algemene ruimtes
Grootte project 49.000 m2 gietdekvloeren en 49.000 m2 isolatie

 

Wonen op de Groene Kaap, een sfeervol groen dorp op een schiereiland, op het populaire Katendrecht, sinds jaren één van de hotspots van Rotterdam. Het gebied is nu nog volop in ontwikkeling, maar over een paar jaar is het Rijnhavendistrict te vergelijken met de Londense Docklands of het Meatpacking District in New York.
Het voormalige havengebied wordt omgevormd tot een aantrekkelijke stadswijk, een levendige buurt met het omringende water, havenarchitectuur en panoramische uitzichten.
Dankzij de goede relatie met één van onze trouwste relaties Stebru Bouw en door de ervaring in grootschalige vloerprojecten, verzorgt Strack Vloeren de realisatie van de de anhydriet gietdekvloeren inclusief de zwevende vloerisolatie. Dit project is een bijzonder geheel van 5 woontorens met 450 stuks woningen bestaande uit appartementen en gestapelde stads- en hofwoningen die met elkaar verbonden worden door binnentuinen, loopbruggen en daktuinen.

Belangrijke voordelen
– STRACK VLOEREN voert een Totaal Concept in dekvloeren, is Flexibel en Innoverend !
– Door de hoge sterkte, vloeibare en zelfverdichtende eigenschappen is de anhydrietvloer de ideale combinatie op zwevende vloeren met vloerverwarming en heeft bovendien uitstekende warmtegeleidende eigenschappen.
–  Bij zwevende dekvloeren geeft STRACK VLOEREN een passend en deskundig advies en verzorgt daarbij het complete vloersysteem van levering, montage en verwerking.
–  Dankzij een vloot van 25 vrachtwagencombinaties, kan op elk gewenst moment en locatie de juiste en gewenste hoeveelheid mortel worden geproduceerd en verpompt.
–  Door eigen inkoop van grondstoffen worden gietdekvloeren met aantrekkelijke prijzen aangeboden.