VAN RIJBROEK VLOEREN: Gietdekvloer is echt de beste keus

Waar de bouw bij grote en complexe projecten meestal kiest voor gietdekvloeren, wordt ook nog vaak gekozen voor de traditionele zandcementdekvloer. Waarom aannemers, vloerafwerkers en architecten soms vasthouden aan ‘het oude’? Misschien wel omdat de bouw nog altijd wat traditioneel is ingesteld.

Aan de eigenschappen van de gietdekvloer ligt het niet. Dat bewijst Van Rijbroek Vloeren al ruim veertig jaar. De specialist in dekvloeren en akoestische isolatie heeft een brede range calciumsulfaat- (anhydriet) en cementgebonden gietdekvloeren, die alles ‘kunnen’ wat de zandcement dekvloer kan. Projecten van 50 tot 50.000 m2? Geen probleem. Een enkele woonkamer tot een complete woonwijk of een woontoren van 100 meter hoog? Of het nu nieuwbouw, transformatie of renovatie betreft, alles kan.
Voor zwevende dekvloeren zijn anhydriet gietdekvloeren gewoon de beste keus vanwege de hoge buig-treksterkten, zeer geringe krimp en uitstekende warmteafgifte. Denk maar eens aan de VR AirFloor Acoustic geluidwerende isolatie, die direct geschikt is voor montage van vloerverwarming en een hoog comfort biedt door de akoestische prestaties.

Grote voordelen
– De gietdekvloer kent een enorm hoge productiviteit per arbeidskracht: 350 m2 per dag tegen 80 m2 per dag bij inzet van zandcement
– Samen met zusteronderneming GIMOC Gietmortelcentrale houdt Van Rijbroek Vloeren de logistieke keten in eigen hand, wat zorgt voor een optimale planning en kwaliteit.

Wat we doen, doen we goed